administratiekantoor L.A.N. Stokman

You are here: Boekhouding on-line
Back to: Diensten
General:

Boekhouding on-line


Online boekhouden is een nieuwe ontwikkeling gericht op ondernemers die zelf hun boekhouding willen voeren of op ieder moment van de dag hun boekhouding willen raadplegen.
Snel, safe en simpel geeft online boekhouden u de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen in de week vanuit elke computer met een internetverbinding uw administratie bij te werken en/of te raadplegen.
Hiernaast hoeft u zich geen zorgen meer te maken over software-installaties. Er wordt gezorgd voor automatische reserve-kopieën en het onderhoud van de systemen. Een aantal voordelen voor u op een rij: Geen dure investeringen in een softwarepakket. Geen jaarlijkse kosten meer voor een onderhoudscontract. Geen mislukte back-ups meer van uw bestanden. Op elk moment van de dag, waar ook ter wereld op elke computer met een internet verbinding inloggen op uw eigen administratie. Een pakket dat met uw onderneming meegroeit. Besparing op u accountancy en/of interim kosten. Of u nu starter bent of al enige tijd ondernemer, L.A.N. Stokman heeft voor u de oplossing.